katarzyna.janiszewska93 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 09:35 Temat postu: Czy mogę udowodnić zdradę? |
|
|
Witam serdecznie!
Od bliżej nieokreślonego czasu, mam pewne wątpliwości dotyczące wierności mojejukochanej. Szanuję ją z całego serca, ale niedawne wydarzenia w naszym wspólnym życiu znacząco nadwyrężyły moje zaufanie do jej prywatnych pragnień. Biorąc pod uwagę okoliczność, że jestem facetem zaharowanym, często wyruszam na delegacje w odległe miasta ojczyzny, a czasem nawet i świata, przez dłuższy okres czasu nie jestem obecny w pokoju. Czy myślicie, że to wystarczający powód do tego, aby kobieta czuła się zaniedbana? Jak dotąd nie posiadam żadnych namacalnych dowodów na potwierdzenie mojej opinii, to tylko czyste przypuszenia, choć faktycznie jakiś zupełnie dziwny mi facet zaczął się niedawno poruszać wokół naszego mieszkania i ogólnie jakoś często widzę go w okolicy mojej ukochanej. W chwili obecnej myślę czy podsłuch w telefonie na coś się przydadzą w mojej nieciekawej sytuacji. Jestem zdesperowany, jednak oprócz tego uważam, że sklep detektywistyczny ułatwi mi definitywnie zakończyć ten naglący problem. Z góry dziękuję wszystkim współczującym za wszystkie opinie. |
|