Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marysiu Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 19:00 Temat postu: Przenośniki taśmowe - potrzebny transport |
|
|
Mam do przewiezienia przenośnik taśmowy, podobny do tego jak na tej stronie. jeśli macie odpowiedni sprzęt (paka 10m) to dajcie znać na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 19:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arabella Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 22:47 Temat postu: |
|
|
Cóż, tak sobie myślę, że tutaj można by było skorzystać z takiej opcji, jak transport ponadgabarytowy , dostępny w ofercie firmy Adecon. Przede wszystkim posiada ona odpowiednią flotę pojazdów, w tym także takich przeznaczonych do przewozu towarów niebezpiecznych, a jednocześnie zawsze możemy tutaj liczyć na ogromne doświadczenie kierowców. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniaola37 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2018 11:37 Temat postu: |
|
|
Na takie większe transporty również dobrze sprawdzi się broker kurierski Ebox24 Znajdziecie tam oprócz podstawowych listów czy paczek, także kurierów od wysłek paletowych. Zobacz sobie ile kosztuje wysyłka palety FeDex https://www.ebox24.pl/ile-kosztuje-wysylka-palety-kurierem-fedex może akurat z tej opcji będziesz mógł skorzystać? Wydaje mi się, że ten międzynarodowy gigant powinien miec jedne z lepszych cen |
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmiliaF Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 10:18 Temat postu: |
|
|
Sprawdzona firma transportowa szczególnie wazna jest przy prowadzeniu własnego biznesu. Ja korzystam z usług firmy http://astonpartner.pl/transport-towarow-do-35-ton/ jeżeli chodzi głównie o transport do 3,5 tony ale również Aston Partner ma spory wachlarz usług jeżeli chodzi o transport specjalistyczny, transport do 24 ton. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 10:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |