Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
esmeralda Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 10:52 Temat postu: Oszczędności na urządzaniu domu |
|
|
Co myślicie o oszczędzaniu w czasie urządzania domu?
Czy waszym zdaniem to dobry pomysł?
Zastanawiam się czy warto, czy może raczej skończy się tak, że wydam podwójnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 10:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jesionka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 15:07 Temat postu: |
|
|
Zależy jak podejść do tych oszczędności.
Jeśli chcesz kupować tanie meble itp. rzeczy, to nie jest dobry pomysł, bo ich solidność będzie kiepska.
Jeśli już, to szukaj promocji. Np. w Agata da się takie znaleźć.
Myślę, że to będzie już lepszy punkt wyjścia.
Wtedy masz lepszej jakości meble w rozsądnych cenach.
Ja bym to tak rozegrała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
abednarz Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2017 02:42 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem na wyposażeniu mieszkania nie warto oszczędzać, bo bardzo szybko może się to na nas zemścić. Meble z salonów zazwyczaj są kiepskiej jakości, szczególnie jak wybiera się te najtańsze. Ja zdecydowałam się na meble od Estaco, to firma która wykonuje wyposażenie na zamówienie, nawet meble nietypowe. Trzeba wybierać meble solidne, zeby mogły długo posłużyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jago99 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2017 09:45 Temat postu: |
|
|
Na niektórych rzeczach nie da się oszczędzać, trzeba kupić je porządne, żeby nie musieć ich wymieniać. Całe wyposażenie kuchni powinno być najwyższej jakości, bo są to sprzęty na lata. Jak ktoś jest obecnie na etapie wykańczania kuchni to polecam zobaczyć http://techfresh.pl/jaki-okap-wyspowy-wybrac-ranking-5-najlepszych-modeli/ i sobie sprawdzić, czy nas to interesuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gafos Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 08:06 Temat postu: |
|
|
Zaoszczędzić możesz na pewno na różnego rodzaju dekoracjach poprzez własnoręczne ich wykonanie. Sprawdź portal http://przytulnewnetrza.pl/ znajdziesz tam sporo porad jak zrobić ładne dekoracje do domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ula Jacek Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 11:53 Temat postu: |
|
|
Oszczędzanie oszczędzaniem, ale doświadczenie pokazuje, że na niektórych rzeczach po prostu nie warto oszczędzać i warto kupić je lepsze i bardziej trwałe. _________________ Bo życie jest tylko jedno... |
|
Powrót do góry |
|
 |
TomaszSz Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 12:22 Temat postu: |
|
|
Ja to uważam, że wszystko warto kupować w jednym miejscu. Wtedy oszczędzamy na transporcie, a jeżeli kupujemy w Internecie - oszczędzamy na przesyłkach. Aktualnie przykładowo myślę o zakupie takich lamp sufitowych, ale zastanawiam się czy nie złożyć jeszcze dodatkowo jakiegoś zamówienia. _________________ Całość, to coś więcej, niż suma części |
|
Powrót do góry |
|
 |
uotwarte Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2018 21:18 Temat postu: |
|
|
Każdy sposób na oszczędności jest dobry, przy okazji urządzania mieszkania także można zaoszczędzić i to wcale nie mało. Najlepiej jest kupować wszystko w jednym sklepie, na przykład w Agata Meble gdzie oprócz mebli jest także wszystko co niezbędne do jego wyposażenia, dekoracji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maria952 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 23:26 Temat postu: |
|
|
Czy już wiesz, co zrobisz z zaoszczędzonymi pieniędzmi? Uważam, że najrozsądniej będzie w jakiś sposób je zainwestować. Świetnym sposobem na zwiększanie swojego kapitału jest korzystanie z oferty funduszy inwestycyjnych, które uznawane są za jedną z najbezpieczniejszych form inwestycji. Można w nie inwestować za pośrednictwem platformy od http://www.viennalife.pl/strefa-inwestowania/platforma-funduszy/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 23:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |