Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zuzia33 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2018 19:27 Temat postu: |
|
|
Aby szybko wyleczyć przeziębienie warto wzbogacić dietę o większą ilośc witamin (przede wszystkim witamine C) i polecam kupic sobie lek Sambucol Immuno Forte bardzo dobry, sprawdzony i skuteczny lek! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2018 19:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
felixxa Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2018 09:45 Temat postu: |
|
|
ja gdy czuję się przeziębiona od razu zażywam podwójną dawkę wit. C |
|
Powrót do góry |
|
 |
warszawianka84 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 12:18 Temat postu: |
|
|
Moim najnowszym odkryciem w walce z przeziębieniem i krypą jest olejek eukaliptusowy który nie dość, że działa przeciwzapalnie to jeszcze uśmierza ból! A najlepszą jego zaletą jest fakt, że nie jest pseudo_lekiem! Tylko naturalną substancją. _________________ Chcesz się czegoś dowiedzieć o historii Warszawy?
Zajrzyj: http://historia-warszawy.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
gavrol Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Lut 02, 2018 15:41 Temat postu: |
|
|
Sambucol Immuno forte +syrop z cebuli i duze ilosci mleka z miodem to moj sprawdzony sposob na walke z przeziebieniem i jeszcze nigdy sie nie zawiodlem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lesz Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2018 22:30 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z was wie może jak sobie skutecznie poradzić z przeziębieniem. Ostatnio czytałem o tym na http://boligardlo.pl/choroby-zakazne-jak-sobie-radzic-z-przeziebieniem/ i dowiedziałem się wiele cennych informacji, jednak potrzebuję więcej bo przeziębienie nie przechodzi. Cały czas kaszlę i boli mnie gardło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
glen Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2018 23:23 Temat postu: |
|
|
co myślicie o stosowaniu roztworu soli na ból gardła? do płukania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pryzmatowa Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2018 08:45 Temat postu: |
|
|
Witaminka C 2000 jednostek plus herbatki z sokiem malinowym, no i oczywiście warto wygrzać się pod kocem;-). |
|
Powrót do góry |
|
 |
pakalimera Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2018 11:55 Temat postu: |
|
|
U mnie standardowo witamina C, a tak to na bieżąco herbatki z soczkiem malinowym, miodem, imbirem. Jakoś pomaga mi to przerwać ten najgorszy okres. Wiadomo, zdarzają się sytuacje, że przegrywam wtedy biorę jakieś mocne leki przeciwgorączkowe i staram się dojść jak najszybciej do siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ursyniak2 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2018 16:40 Temat postu: |
|
|
Ja bym dodał jeszcze od siebie stronkę ktomalek.pl, ponieważ jest to sprawdzone miejsce nie tylko wskazujące, gdzie znajduje się dana apteka i gdzie co warto zamówić,
ale przede wszystkim opisuje leki. Tutaj przykład groprinosin syrop ale są też tabletki antykoncepcyjne oraz kremy. Wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rewerka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 09:34 Temat postu: |
|
|
Ja zaczynam jednak od wizyty u lekarza, albo korzystam z LekarzObok i najpierw konsultuję się z lekarzem i dopiero kupuje leki w aptece |
|
Powrót do góry |
|
 |
piterowiec99 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2018 17:47 Temat postu: |
|
|
jak dla dziecka to sambucol kids jest bardzo skutecznym lekiem i przede wszystkim bezpiecznym moj smyk ostatnio mial pierwsze objawy przeziebienia i 2 dni podawania tego leku +witaminy C załatwiły sprawę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
viktoria90 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 08:45 Temat postu: |
|
|
Wciąż niewiele osób wie, że także podczas infekcji powinno się suplementować witaminę D, która pozwala na szybszy powrót do zdrowia.Tu poczytacie więcej na temat dobrej jakości suplementów https://prozdrowotny.pl/blog/jaka-witamina-d-najlepsza-n4. Jak to u Was wygląda ? Suplementujecie wit D na co dzień ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pracodawca Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 16:19 Temat postu: |
|
|
Widzę, że macie pełno pomysłów na to, by radzić sobie z przeziębieniem. Czemu jednak nikt nie pisze, że lepszym rozwiązaniem jest zapobieganie wszelkim infekcjom? Dużą rolę odgrywa tutaj witamina C, można śmiało kupować taką: http://biowitalni.pl/witaminy-i-mineraly/454-naturalna-witamina-c-5065000523961.html. Ja już nie pamiętam, kiedy ostatni raz na zwolnieniu lekarskim byłem, lub po prostu miałem katar. |
|
Powrót do góry |
|
 |
knall Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2018 10:48 Temat postu: |
|
|
u nas pomaga wit. C, amol, herbata z cytryną, mleko z miodem
Podívejte se tady |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia111 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2018 07:57 Temat postu: |
|
|
Ja jestem przeciwna braniu leków od razu jak tylko się przeziębimy :/ Czasami wystarczy zastosować domowe sposoby, by bez faszerowania się lekami poradzić sobie z chorobą ... Wystarczy poczytać takie artykuły jak http://zdrowyswiat.pl/najlepsze-domowe-sposoby-przeziebienie/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2018 07:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |