Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
salivan Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 15:18 Temat postu: Jakie sporty uprawiacie? |
|
|
Co lubicie robić w czasie wolnym? Ja w ostatnim czasie zacząłem doceniać jogę - ćwiczę 3 razy w tygodniu, moja kondycja znacznie się poprawiła i muszę przyznać, że pozwala mi się wyciszyć. Generalnie moja kobieta chodzi ze mną. Ostatnio kupiliśmy sobie tutaj świetne maty: http://jogastyl.pl/ - znacznie przyjemniej jest ćwiczyć tak więc polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 15:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
slush Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 12:20 Temat postu: |
|
|
Dla mnie najważniejszą pasją życiową są górskie wędrówki, podczas ich naprawdę organizm dostaje zastrzyk adrenaliny. Poznadto samo obcowanie z pięknymi krajobrazami pozwala odpocząć od zmartwień dnia codziennego. Sprzęt i niezbędne akcesoria kupuję w sklepie turystycznym z Poznania. Mają bogaty wybór markowych produktów, tj. kurtki, namioty, plecaki czy buty, które warte są polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Randek Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Gru 09, 2013 23:54 Temat postu: |
|
|
Bieganie - dwa razy dziennie biegam w okolicach wilanowa - na trasie do Powsina  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DeToria11 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 13:13 Temat postu: |
|
|
Ja teraz ćwiczenia na kondycję i odchudzanie. Stosuje na razie trening siłowy dla początkujących, który znalazłam na http://bogatyumysl.pl/, staram się powoli go realizować. Oprócz tego jest jeszcze bieganie wieczorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pryzmatowa Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Gru 24, 2013 11:43 Temat postu: |
|
|
Wprawdzie to wątek na Męskim Pokoju, ale myślę że spokojnie mogą się tu też wypowiadać kobiety. Ja dużo tańczę oraz biegam i są to chyba moje dwie zdecydowanie ulubione aktywności. Z tańca czerpię mnóstwo radości i energii, a z biegania ukojenie, relaks i przezwyciężanie własnych możliwości. Ostatnio też staram zmienić się swoją dietę: zrezygnowałam z białego pieczywa i zastąpiłam je pełnoziarnistym. Zainteresowałam się także medycyną naturalną i hydrokolonoterapią, która pozwala złogi w jelitach. Bo nie wiem czy wiecie ale w okrężnicy gromadzą się kamienie kałowe, które rozkładając się mogą wydzielać do naszego organizmu toksyny, które mogą odpowiadać za wiele chorób. Chyba zdecyduję się na ten zabieg, bo profilaktyki nigdy za wiele, a to naprawdę może pomóc. No i na dodatek hydrokolonoterapia przyspiesza perystaltykę naszych jelit, dzięki czemu łatwiej jest nam zrzucić nadprogramowe kilogramy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nosleep Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Sty 23, 2014 10:18 Temat postu: |
|
|
Ja biegam i gra w piłkę nożną w kolegami z pracy zazwyczaj w soboty
Teraz chciałbym się nauczyć grać w tenisa, zawsze chciałem to robić, ale nie było okazji.
Przeszedłem na emeryturę, więc mam dużo wolnego czasu. Słyszałem, że Tuan Club organizuje kurs gry w tenisa ziemnego i tylko 405zł w sumie bardzo sie opłaca, bo kurs ten trwa aż 6tygodni www.klub.tuanclub.pl/oferta/tenis/tenis-xpress
Bardzo ciekawa sprawa. _________________ Pożyczki prywatne na szybkigrosz.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
charlotte1991 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Sty 23, 2014 14:36 Temat postu: |
|
|
Mój chłopak biega i gra w piłkę z kolegami. Poza tym ostatnio często robi trening siłowy. Ja nigdy nie ćwiczyłam ale przy nim zaczyna mi się robić głupio i powoli przekonuję się do siłowni i zumby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
freva Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Sty 26, 2014 12:46 Temat postu: |
|
|
Ja różnie. Długi czas chodziłam na siłownie, basen, a teraz uczę się gry w tenisa w TUAN CLUB. Dzięki zajęciom polubiłam bardzo ten sport  |
|
Powrót do góry |
|
 |
czorny Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Sty 29, 2014 18:48 Temat postu: |
|
|
Nie lubię sportów grupowych. Bieganie, basen, rower siłownia - tak. Ostatnio zainwestowałem w sprzęt i zrobiłem sobie własną mini siłownie w garażu. Mam m.in atlas i orbitrek z http://sportbody.pl/ i tam ćwiczę zimą, żeby nie zarosnąć sadłem ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
panzer Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lut 13, 2014 02:12 Temat postu: |
|
|
Piłka nożna halowa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
roman01 Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mercus Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 16:38 Temat postu: |
|
|
Ja dotychczas umawiałem się na piłkę, ale po jednym obozie, gdzie graliśmy w paintballa, nabyłem sobie tego rodzaju sprzęcik http://www.bron.pl/paintball i w zasadzie jak mam tylko wolną chwilę, to umawiam się z ludźmi z forum tematycznego na jakaś rozgrywkę. Co prawda nie zawsze udaje się zgrać, ale zazwyczaj znajdzie się kilka osób, gdzie można już trochę pograć. Polecam ogólnie każdemu, bo jest kupa zabawy przy tym, a po kilku godzinach gry każdy jest już wykończony, a przecież w sporcie o to chodzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
kana Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 14:51 Temat postu: |
|
|
Gracie może w squasha? Bardzo fajny sport. Można się przy nim zrelaksować i rozładować energię. Sprawdźcie www.squashandsport.pl . Znajdziecie tutaj profesjonalny sprzęt do squasha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
62miko Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 05:04 Temat postu: |
|
|
Ja biegam. A właściwie dopiero zaczynam swoją przygodę z bieganiem. Zacząłem dwa tygodnie temu:) Stwierdziłem, że muszę znaleźć jakieś tanie buty męskie do biegania bo na razie robię to w tenisówka a słyszałem, że to nie jest dobre dla stawów. Możecie mi polecić jakiś konkretny model butów do biegania? Myślałem o Nike ale wybór jest tak duży, że nie wiem, które wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stokrotka33 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2014 07:07 Temat postu: |
|
|
Bieganie, siłownia, rower, joga...
Pomysłów na aktywność fizyczną jest cała masa. Wiecie co nas ogranicza? Nasze własne lenistwo. I tylko to !
Odsyłam na dobrą stronkę:
http://trojmiastofit.pl/ - możecie tam sobie poczytać o różnych ćwiczeniach. Jak powinniśmy dobrać je do naszych możliwości. Warto jest sobie poczytać szczególnie jeśli chcemy się trochę odchudzić
Polecam również połączyć ćwiczenia z dietą. Odnosi to najlepsze efekty.
Pozdrawiam !  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2014 07:07 Temat postu: |
|
|
|
|