Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Diper Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 18:55 Temat postu: |
|
|
Może coś własnej roboty? Ja jakiś czas temu zabrałam go do restauracji, spędziliśmy miło wieczór, a później podarowałam mu butelkę ulubionego alkoholu, bieliznę oraz ręcznie robiony włóczka boucle od welnabawelna.pl szalik, taki śmieszny zestaw, a ten drobiazg robiony samodzielnie zawsze pokazuje, że nie żałujesz mu czasu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 18:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaMarie711 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Maj 29, 2017 14:34 Temat postu: |
|
|
Mój mąż jest strasznym łakomczuchem więc zawsze na urodziny, imieniny czy z innych okazji pieke dla niego pyszne ciasto. Oczywiscie jest taki wybredny, że musi ono także świetnie wyglądać, tą kwestie jednak jemu już pozostawiam. Dodaje on do niego dekoracje cukiernicze dzieki czemu moje ciasta przepieknie wygladaja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolcia Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2017 10:54 Temat postu: |
|
|
Ja kupilam mezowi takie tabletki, skorzystalismy na tym oboje. _________________ goraco polecam większy rozmiar  |
|
Powrót do góry |
|
 |
halinka36 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2017 08:18 Temat postu: |
|
|
Pod wpływem pozytywnych opinii ja też skusiłam sie na coś oryginalnego dla męża i zakupiłam tabletki na powiększenie penisa. _________________ hejka polecam większy członek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karol8585 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2017 08:33 Temat postu: |
|
|
Bardzo lubie rybki wiec od zony dostalem ostatnio na urodziny wedke, udany prezent. _________________ duuuuuzy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Varius Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leosia Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2017 18:35 Temat postu: |
|
|
Jeżeli nie wiesz co kupić facetowi to najlepiej jest postawić na coś praktycznego. U nie się to bardzo dobrze sprawdza. Myślę, że u Ciebie też się sprawdzi. Jeśli nie wiesz co by to mogło być to postaw np na kosmetyki od nich https://afterbarber.pl/kategoria-produktu/pomady/ . Są one bardzo dobrej jakości i wielu facetów stawia właśnie na nie. Kosmetyki są taką rzeczą, którą zawsze się wykorzysta  |
|
Powrót do góry |
|
 |
seba001 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 09:15 Temat postu: |
|
|
Ja od żony też dostałem te tabletki i muszę przyznać że na prawdę działają _________________ siemkaogromny rozmiar  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mayame Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 12:15 Temat postu: |
|
|
a ja proponowałabym jakiś fajny gadżet, ostatnio w Teletorium wypatrzyłam całkiem fajne słuchawki ze Star Warsów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaMaria Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2017 09:45 Temat postu: |
|
|
Kup mu cos zwiazanego z jego hobby, na pewno sie ucieszy. _________________ naturalnie naturalne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
motylek Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2017 05:02 Temat postu: |
|
|
Ja na pewno od żony dostanę buty https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie-meskie_Meskie-buty-trekkingowe-387.html#search_toggle
Sama mi je znalazła, ponieważ wie jak bardzo lubię jesienne wędrówki po górach. A odpowiednie ubranie, buty zapewniają bezpieczeństwo. Te buty są o grubej podeszwie, że nie czuje sie nierówności, podłoża. Noga się nie poci, chroniona jest przed zmarznięciem. A do tego są bardzo lekkie.
Jeśli ktoś z was też wybiera się w góry to pamiętajcie o odpowiednich butach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olamalarz Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ta-la Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 11:04 Temat postu: |
|
|
A co powiesz na zippo harley davidson. Zippo zajmuje się produkcją zapalniczek i akcesoriów do nich. Posiadają unikalne wzory , dzięki czemu są one wyjątkowe. Myślę że taki niespodziewany prezent się spodoba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
charlotte1991 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2017 22:53 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie znalazłam koszule na miarę - http://www.ekoszule.pl i zastanawiam się nad zamówieniem dwóch dla męża na święta.
Na co dzień chodzi w koszulach więc nowa do kolekcji na pewno mu się przyda a co dopiero dwie.
Początkowo chciałam kupić mu książkę ale uprzedził mnie i sam sobie kupił. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2017 22:53 Temat postu: |
|
|
|
|