Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
viktoria90 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 12:48 Temat postu: |
|
|
oboje z mężem uwielbiamy podróże i to wtedy odpoczywamy najbardziej efektywnie ostatnio często podrózujemy do Gdańska - teraz szczególnie w okresie jesienno zimowym to miasto ma wg mnie niesamowity klimat no i zawsze jest co robić dodatkowo od jakiegoś czasu korzystamy z serwisu vistigdansk - wyszukiwarka sprawdzonych noclegów ( można szukać np według ilośc gwiazxek czy opinii gości ) czy ciekawych restauracji ze smacznym jedzeniem. są też opracowane od A do Z szlaki turystyczne dla zwolenników zwiedzania czy rodzin z dziećmi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 12:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Macug Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 09:51 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze każdy mój urlop spędzam aktywnie. Przeważnie jadę gdzieś na jakiś biwak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miatig Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2017 12:08 Temat postu: |
|
|
hej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miłka78 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2017 19:08 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że ludzie mają tak różne hobby. Na pewno warto kierować sie przede wszystkim tym, co sami lubicie robić. To zawsze się sprawdza. Na pewno dobrym pomysłem jest to, by odwiedzić takie miejsce jak Strzelnica FSO. Może się Wam spodoba i zapiszecie się do klubu http://strzelnicafso.pl/klub-strzelecki-warszawa/ To pozwala zbudować pewność siebie i kreatywnie się rozerwać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Teksas Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 08:53 Temat postu: |
|
|
U mnie jest z tym różnie, ale przeważnie spędzam urlop aktywnie. Jestem osobą, która uprawia regularnie jakiś sport. |
|
Powrót do góry |
|
 |
radekbiznes Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 20:09 Temat postu: |
|
|
wiadomo ze aktywnie spedzam czas .. nap wychodzac w góry lub chodze na silke ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Revedrs Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 10:47 Temat postu: |
|
|
Ja chce się wybrać na jakieś tanie wczasy nad morzem bo lubię nasze polskie morze, jest bardzo fajnie tam i klimat taki morski bardzo dobrze na mnie działa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kakadu Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 10:47 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze staram się spędzać urlop aktywnie. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie leżącej przez 2 tygodnie plackiem na plaży. Zamiast tego wolę pojechać gdzieś z rowerami. Ostatnio kupiliśmy fotelik rowerowy weeride kangaroo i na wycieczki jeździ z nami też nasza najmłodsza pociecha. Wszystkim podobają się takie wakacje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
NikolaW Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lapas Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2017 11:15 Temat postu: |
|
|
Często swój wolny czas przeznaczam na aktywny wypoczynek. Zazwyczaj jeżdżę gdzieś w trasę rowerem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcelina89 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 09:55 Temat postu: |
|
|
Ja w miarę możliwości staram się spędzać każdy urlop aktywnie. Szczególnie odkąd mam dziecko to chcę je uczyć zdrowego trybu życia i od małego oswajać ze sportem. Ostatnio kupiłam sobie wózek do biegania baby jogger summit i trenuję razem z moją córcią  |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2017 16:27 Temat postu: |
|
|
Ja i mój mąż jedziemy na kilka dni do Ostródy. Znalazłam poradnik co warto zwiedzić http://www.hotelsystem.pl/co-zobaczyc-w-ostrodzie/ może ktoś poradzi gdzie najlepiej wybrac hotel, i co więcej można pozwiedzać w Ostródzie. Nie znam miasta i liczę na waszą pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcelina89 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 08:47 Temat postu: |
|
|
Ja zamierzam wybrać się w góry na snowboard. Wyprzedaż w sklepach trwa i myślałam nad zakupem nowej deski Fajnie by było od razu przetestować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
katpio123 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2017 10:30 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że aktywnie i to jak najbardziej. Ja już kompletuje sprzęt wędkarski bo na ferie wyjeżdżam na jeziora łowić z pod lodu jak pogoda dopiszę. Już zamawiam nawet takie przynęty i wędeczki http://bolen.pl/ i z wielką niecierpliwościom czekam na lud i ferie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arek281 Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|