Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ariel Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 19:22 Temat postu: laryngolog warszawa południe |
|
|
witajcie. nie łatwo znaleźć informacje o lekarzach specjalistach i gabinetach, tak żeby mieć pewność że idzie się do dobrego polecanego lekarza. jeśli już udaje się dorwać takie informacje to za pomocą poczty pantoflowej. i uwierzcie mi, że czasem warto posłuchać informacji przekazywanych z ucha do ucha. sprawa była taka: 8 letni syn, świnka przebyta dość wcześnie, aż tu pewnego dnia płacz i zgrzytanie zębami a szyja napuchnięta jak balon. strach, pogotowie? płakał w niebogłosy więc pojechaliśmy do szpitala. internista przyjął i zalecił wizyte u laryngologa. a tu najwcześniej można odwiedzić szpitalnego za 2 dni i to jest tempo ekspresowe dla nagłych przypadków! chyba że ktoś zacznie schodzić ze świata to wtedy wcześniej sie bedzie dalo. rozpacz i frustracja. teściowa uruchomiła telefon i sąsiadów i dostaliśmy namiary na klinikę Krajmed na południu warszawy na Wałbrzyskiej. Dzięki Bogu pracowali tam Ludzie a nie Urzędnicy i 8letnie dziecko przyjeli do laryngologa niemal natychmiast. Ale różnica między kliniką a szpitalem to jak między piekłem a niebem. Wspaniały sprzęt, czysto, schludnie, każdy czeka żeby ci pomóc. i nawet inni pacjenci umówieni na wizyty też bez problemu pozwolili żeby 8letnie dziecko przyjąć bez kolejki. Mieliśmy wielkie szczęście że trafiliśmy tam i do doktora Krajewskiego. Naprawdę warto zaufać tym ludziom, gdy kiedyś będziecie w potrzebie to serdecznie polecam odwiedzić Krajmed w Warszawie! _________________ Coloradical! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
salivan Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 19:12 Temat postu: |
|
|
Jeśli będę potrzebował kiedyś laryngologa to pewnie wybiorę się któregoś dnia do tej przychodni Dzięki za info
|
 |
kakofonia Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 07:26 Temat postu: |
|
|
Ja na szczęście jeszcze w takiej potrzebie nigdy nie było, ale może kiedyś mi się ta informacja przyda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandeel Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2013 06:18 Temat postu: POst |
|
|
bez problemu pozwolili żeby 8letnie dziecko przyjąć bez kolejki. Mieliśmy wielkie szczęście że trafiliśmy tam i do doktora Krajewskiego. Naprawdę warto zaufać tym ludziom, gdy kiedyś będziecie w potrzebie to serdecznie polecam odwiedzić Krajmed w Warszawie! _________________ leather jackets leather jackets brain dumps http://braindumps.fr asvab study asvab study |
|
Powrót do góry |
|
 |
nosleep Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 16:13 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio byłem z dzieckiem w tej nowej klinice na Wilanowie www.medintel.com.pl już dawno nie spotkałem się z takim profesjonalnym podejściem do dzieci, a wnętrze przychodni bardziej wygląda jak kącik do zabaw, mój Jaś nie chciał wyjść stamtąd po badaniach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwinak Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2014 14:18 Temat postu: |
|
|
Ja z kolei polecę w Łodzi poradnię laryngologiczną, o proszę http://www.salve.pl/laryngologiczna,100,0,10 . Ogólnie fajne jest to, że jest kilku laryngologów więc w zasadzie nie ma problemu z trafieniem na jakiegoś. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda86 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2015 19:52 Temat postu: |
|
|
Polecam laryngologia w Goldenmedzie panią doktor Martę Bukrewicz. Pani Doktor usuwała migdałki mojego 10 letniego synka. Następnego dnia po operacji mogły już jeść i przez 2 tygodnie po operacji nie miał żadnego krwawienia z gojących się kraterów w gardle. Nie było żadnych późniejszych powikłań i komplikacji, bo operacja została wykonana pierwszorzędnie.Namiary do doktor Bukrewicz dostałam od lekarza pierwszego kontaktu jako do wybitnego eksperta w operowaniu gardła - widać pod tym względem jest znana i ceniona w środowisku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tytus87 Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kakofonia Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 17:18 Temat postu: |
|
|
To prawda. Nigdy nie wiadomo, kiedy może przydać się taka pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia4012 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2015 14:19 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o laryngologów z Warszawy to tutaj http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/laryngolog/warszawa/ursus/ jest przydatne zestawienie specjalistów. Wybór spory, dlatego warto poczytać opinie pacjentów o poszczególnych lekarzach. Ja zawsze kieruję się opiniami znajomych czy przyjaciół i generalnie chyba nigdy się nie zawiodłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2015 15:30 Temat postu: |
|
|
Ja polecę wam laryngologa tu http://medichouse.pl/specjalista/laryngolog-warszawa/ Nawet mi do głowy nie przyszło, że z chrapaniem udaje się do laryngologa. Dowiedzieliśmy się o tym przez przypadek i też mi polecono tego specjalistę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
charlize91 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2017 00:06 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz wybrać się do laryngologa z dzieckiem przeczytaj artykuł http://pewnapani.pl/dla-kobiet/czym-zajmuje-sie-laryngolog-dzieciecy Może okazać się bardzo pomocny. My chodzimy z córkami na badania słuchu raz w roku. Słuch może się pogorszyć w każdym wieku więc lepiej kontrolowac sytuację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MoniaRutka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2017 02:33 Temat postu: |
|
|
W Poradni Alicji Karnej na ul. Rydygiera przyjmuje laryngolog, dr n. med. Ewa Nowakowska – Szyrwińska. Prowadzi konsultacje dzieci, młodzieży i dorosłych w zakresie otolaryngologii (choroby gardła, nosa, uszu, zatok). Przychodnia http://poradniakarney.pl prowadzi leczenie całych rodzin, więc każdy znajdzie tam dla siebie specjalistę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Diper Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2017 13:15 Temat postu: |
|
|
Generalnie jeśli masz jakieś mocniejsze bóle gardła, to udaj się do lekarza, a jeśli jest to tylko i wyłącznie wynik podrażnienia kaszlem, to weź jakieś tabletki na gardło. Ja osobiście polecam http://fiorda.pl - sprawdzony lek na bazie naturalnych składników, wydaje się najkorzystniejszy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
faronka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 09:53 Temat postu: |
|
|
słuchajcie, do kogo najlepiej zgłosić się na usunięcie ślinianki podjęzykowej? u mnie w poradni się takimi rzeczami nie zajmują |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 09:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |