Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jesionka Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 15:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ebra Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2017 10:49 Temat postu: |
|
|
Skoro jak sama piszesz nie da się w żaden sposób usunąć, to nie sądzę żeby kremy zadziałały. Spróbuj zapisać się do Spa http://www.goodtimedayspa.eu/ w Poznaniu, mają wysokiej jakości sprzęt do usuwania między innymi takich przebarwień, może ci pomogą. Często bywa tak, że trzeba zastosować czegoś mocniejszego, ale nieinwazyjnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pryzmatowa Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2017 13:11 Temat postu: |
|
|
Można takie przebarwienia usunąc laserowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
postaka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 12:43 Temat postu: |
|
|
Z pomocą lasera można rozjaśnić przebarwienia każdego rodzaju, sama miałam bardzo widoczne i ciemne przebarwienia polekowe i naprawdę zjaśniały o 80%. Mało kto je już zauważa. Robiłam zabiegi w CM Arnica, bardzo fajne miejsce z super personelem i atrakcyjnymi cenami. Rzut kamieniem od Warszawy a naprawdę sporo taniej niż w naszych klinikach. Ciocia usuwała nawet przebarwienia starcze (takie duużo ciemniejsze niż piegi) także nie uwierzę, że jakiegoś nie da się usunąć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pryzmatowa Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 10:15 Temat postu: |
|
|
Czytałam gdzieś, że na przebarwienia dobrze działa serum z witamina C. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magiczna Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2018 13:23 Temat postu: |
|
|
Zmiany naczyniowe czy pigmentacyjne można usunąć za pomocą urządzeń typu lasery frakcyjne. W warszawskiej klinice Dr Krajewskiego: http://estivance.pl/zabiegi/alma-harmony-xl-pro/ stosuje się urządzenie o nazwie Alma Harmony XL PRO ClearLift , a czytałam o nim świetne opinie. Zabieg jest mało inwazyjny, bezpieczny i dla uzyskania najlepszych rezultatów zaleca się zastosowanie serii 3-5 zabiegów w odstępach 2-4 tygodni. Może Was zainteresuje. Polecam się zapisać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
xxxyyy Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2018 16:07 Temat postu: |
|
|
Przebarwienia powstają w naprawdę różnych okolicznościach. Na ich powstawanie wpływają różne czynniki m.in hormony, warunki atmosferyczne i wiele innych. Plamy na skórze są w 100% do usunięcia tylko trzeba wybrać się do specjalisty raczej samodzielnie trudno nam będzie się ich pozbyć. warto też poczytać np tutaj https://adamed.expert/dlaczego-powstaja-przebarwienia-skory-i-jak-sobie-z-nimi-radzic/ Jak nie dopuścić do powstawania przebarwień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adrianna458 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 14:25 Temat postu: |
|
|
Obawiam się, że niewiele kremów jest w stanie usunąć długotrwale utrzymujące się przebarwienia. Ja posiadałam takie na dłoniach i pomógł mi dopiero zabieg laserowego usuwania przebarwień. Skorzystałam z usług Gabinetu Kosmetologii i Medycyny Estetycznej Gorlicka-Kruk. Zabieg mogę spokojnie polecić, jest bezbolesny i daje naprawdę dobre efekty! A tutaj są szczegóły na jego temat: http://gorlickakruk.pl/laserowe-usuwanie-przebarwien/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanka3705 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 19:27 Temat postu: Przebarwienia |
|
|
Myślę,że laser jest dość dobrym rozwiązaniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vegeBeatka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 12:15 Temat postu: |
|
|
Kiedyś były takie maści z cebuli, brzydko pachniały, ale w sumie jakieś efekty po ich stosowaniu były. Jeśli są to spore zmiany można pomyśleć o zabiegach medycyny estetycznej, bo z pewnością one dadzą lepsze rezultaty niż kremy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 12:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |