Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Salkos Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 10:45 Temat postu: |
|
|
Warto jest zrobić zawsze wstępny research i dowiedzieć się jaka konkurencja jest w danej branży. Trzeba po prostu trafić na swoją niszę, aby się udało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 10:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
alandryl Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 12:11 Temat postu: |
|
|
Jest dużo sklepów online, ale nie wiem czy są jakieś niszowe rzeczy których w sieci nie ma. Ja osobiście lubię zajść do sklepu i dotknąć kupowaną rzecz. _________________ awen.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Urka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 10:14 Temat postu: |
|
|
Oczywiście warto otworzyć taki sklep, ale na początek przyda Ci się też dodatkowy biznes, np taka franczyza, punkt paczkowy https://www.e-speedpak.net/otworz-punkt-kurierski wraz z sklepem internetowym to i dla Ciebie bardzo wygodne rozwiązanie. Nie poddawaj się na starcie, na początku może być bardzo ciężko, zaufanie klientów bardzo długo się buduje, a potem jeszcze dłużej musisz je utrzymać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
viktoria90 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2018 17:21 Temat postu: |
|
|
Niektórzy otwierają nowe firmy, inni je sprzedają. Ja proeadzę taki e-sklep ale szczerze mówiąc coraz częściej zastanawiam się nad jego sprzedażą i zainwestowaniu uzyskanego kapitału w zupełnie innej branży. Wiem, że by dobrze sprzedać muszę najpierw znać wartość firmy dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty firmy GLC http://www.glc.pl/wycena-przedsiebiorstw/. Czy ktoś z Was miał już z nimi do czynienia ? Czytałam, że pomagają w profesjonalnej wycenie przedsiębiorstw na każdym etapie procesu sprzedaży. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2018 17:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |