Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mauritius Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Gru 01, 2017 15:27 Temat postu: kantor internetowy |
|
|
Witajcie ! Gdzie wymieniacie waluty , wolicie kantor stacjonarny czy internetowy ? Wiele osób korzysta z kantora online, ponoć wygodniej i szybciej , ale czy bezpieczniej ? Szukam bezpiecznego kantora online , wypatrzyłam taki https://ekantor.pl/ korzystaliście ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 01, 2017 15:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2017 22:51 Temat postu: |
|
|
Nie znam osoby której by nie zależało na bezpieczeństwie pieniędzy. Jako że sam wymieniam przez neta to poleciłbym Ci Pluskantor, dysponuje takimi samymi zabezpieczeniami transakcji i wypłat jak banki, nawet jednorazowym kodem SMS musisz potwierdzić no i oczywiście się zarejestrować. A wart bo wycenia bardzo atrakcyjnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZadartyW Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 21:50 Temat postu: |
|
|
Jak okazjonalnie wymieniasz to rozumiem, jednak jeśli ktoś musi regularnie albo jakieś konkretniejsze pieniądze to kantor online sporo obniży koszty przewalutowania, stacjonarne jedynie przy hurtowych wymianach mogą lepszy kurs zaoferować, a w internetowym korzystna wycena to standard dla każdego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dropka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2018 15:13 Temat postu: |
|
|
Ja też jednak wolę się przejść do mojego ulubionego kantora na rynku a nie kombinować |
|
Powrót do góry |
|
 |
koleżka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2018 21:54 Temat postu: |
|
|
Ja korzystam tylko z internetowego kantoru i bardzo cobie chwalę |
|
Powrót do góry |
|
 |
semsan Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2018 21:35 Temat postu: |
|
|
Najlepiej uważam wymienić jeszcze przed wyjazdem i mieć święty spokój, spokojnie sobie zwiedzać, cieszyć się z wycieczki, na pewno jest tam wiele ciekawszych miejsc niż kantor;) A jak zrealizujesz przewalutowanie internetowo wyjdzie Ci najtaniej, możesz za granicą wybrać z bankomatu jesli posiadasz kartę do konta walutowego. Przy czym kantor online jest dostępny wszędzie (mój nawet na smartfonie działa mega sprawnie), także jakby zabrakło waluty będąc za granicą bez problemu można powtórzyć transakcję |
|
Powrót do góry |
|
 |
Diper Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2018 17:19 Temat postu: |
|
|
Moim ulubionym kantorem internetowym jest Amronet, który oferuje najlepsze kursy i najwyższy poziom wygody użytkowania, dzięki czemu korzystanie z niego jest bardzo proste i przyjemne. Poleam serdecznie ten kantor online - jest to świetny wybór dla każdego, kto potrzebuje przewalutować pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2018 20:32 Temat postu: |
|
|
Warto też zajrzeć i sprawdzić wycenę w Gieldawalut, ostatnio u nich się zdecydowałem zakupić EUR, nigdzie nie znalazłem lepszego kursu:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
poOlka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2018 17:20 Temat postu: |
|
|
Ja bym chyba nie zaufała internetowemu kantorze, wolę iść do stacjonarnego i rozliczyć się na żywo |
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2018 19:48 Temat postu: |
|
|
Nie ma tu ryzyka, w końcu kantor online stosuje taką samą politykę bezpieczeństwa jak banki w ramach tzw. e-bankowości, nawet kodem z SMS-a potwierdzam zawsze wykonanie przelewu z kantoru, konto w kantorze mam cały czas pod kontrolą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolemilka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Lut 19, 2018 22:58 Temat postu: |
|
|
Ja korzystam od zawsze z tego samego kantoru i mnie w mieście na rynku Mam wrażenie, że właściciel też od zawsze ten sam haha |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolanowka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 17:37 Temat postu: |
|
|
Ja też zawsze wymieniam w takim swoim ulubionym kantorze Do tych internetowych jeszcze się nie przekonałam |
|
Powrót do góry |
|
 |
hades88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 21:07 Temat postu: |
|
|
Oj, przyznam że też miałem taki ulubiony kantor, całkiem niedaleko mieszkania nawet, z bardzo miłą obsługą. Jednak gdy przyszło wymieniać walutę częściej, przerzuciłem się na kantor online ze względu na znacznie lepsze ceny oraz możliwość wykonania od razu sprawnego przelewu za granicę. Teraz internetowy jest faworytem:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 21:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |