Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
salivan Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2014 11:45 Temat postu: Szkolenie ochrona danych osobowych w Warszawie |
|
|
Czy orientujecie się jaka firma w naszym mieście przeprowadza obecnie takie szkolenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2014 11:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stokrotka33 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2014 12:20 Temat postu: |
|
|
Proponuję zerknąć sobie tutaj:
http://coach-inc.pl/
Jest to dobra firma, z której usług skorzystaliśmy zresztą ostatnio w naszej firmie. Byliśmy zadowoleni. Bardzo fajna ekipa, wszystko zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Szkolenia poprowadzone w ciekawy sposób tak więc każdy wyciągnął bardzo wiele ciekawych informacji.
Oferują z tego co wiem szkolenia dla bardzo wielu różnych rodzajów podmiotów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grazyna2014 Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kaktus Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 10:20 Temat postu: |
|
|
No to podbijam, może ktoś wie coś więcej |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramona Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 22:38 Temat postu: |
|
|
Szkolenia to doskonały sposób na podnoszenie kwalifikacji, jak jest okazja warto z niej skorzystać i wybrać się na nie. Z tego, co widzę coraz więcej firm inwestuje w swoich pracowników w taki sposób, ja póki co brałam udział w szkoleniu menadżerskim i jednym z komunikacji i negocjacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwina88 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 19:35 Temat postu: |
|
|
Jak firma oferuje darmowe szkolenia, to trzeba korzystać, ja musiała niestety zainwestować trochę pieniędzy, aby podnieść swoje kwalifikacje, ale opłaciło się, bo dzięki temu udało mi się znaleźć lepszą pracę. Oczywiście trzeba wiedzieć z jaką firmą podjąć współpracę, pamiętajcie, że nie każda będzie profesjonalna. Przed podjęciem takiej decyzji, warto zapoznać się z kompetencjami trenerów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
margo903 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2016 19:20 Temat postu: |
|
|
Każda szanująca pracowników firma, powinna organizować co jakiś czas bezpłatne szkolenia, mające na celu podnoszenie kompetencji. Według mnie w dzisiejszych czasach, powinna być to norma. Wiadomo, że sami nie jesteśmy w stanie nauczyć się wszystkiego, czasami potrzebne jest wsparcie profesjonalisty. Jeżeli ktoś z Was szuka dobre firmy oferującej organizację szkoleń dla firm, sprawdźcie tę firmę. Na ich stronie znajdziecie sporo propozycji szkoleń biznesowych i to praktycznie z każdej dziedziny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
reszka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2016 18:51 Temat postu: |
|
|
O ochronie danych osobowych to nawet można poczytać sobie w internecie, dość proste zagadnienie. Już lepiej zapisać się na kurs Excela http://excelw30dni.pl/. Excel przydaje się w każdej firmie i ma szerokie zastosowanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
myśliwy Nowy w Mieście
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2016 06:13 Temat postu: |
|
|
Ja bym jeszcze skorzystał z tej oferty http://nod32sklep.pl/ Są tu do nabycia licencjonowane programy antywirusowe dla małych firm. urzędów i osób prywatnych. Warto zapoznać się z tymi propozycjami, by chronić nie tylko swoje dane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
janekzz Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2016 14:18 Temat postu: audyt ochrony danych osobowych |
|
|
Szkolenia, szkoleniami ale moim zdaniem bardziej opłacalne jest przeprowadzenie w firmie audytu ochrony danych osobowych http://forsafe.pl/dane-osobowe-ochrona/. Dowiesz się od razu jakie błędy były popełniane do tej pory, wprowadzą nowe procedury ochrony danych a przy okazji przeszkolą pracowników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
369milena Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2017 13:42 Temat postu: |
|
|
Szkolenia to doskonały sposób na podnoszenie kwalifikacji _________________ miłego dnia na poprawę nastroju  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miłka78 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 15:00 Temat postu: |
|
|
Ja czytałam, że są aktualnie prowadzone szkolenia na stanowisko Administratora Bezpieczeństwa Danych, dokładniej jest to takie szkolenie http://itls.pl/oferta/administrator-bezpieczenstwa-informacji-szkolenia-abi/ . Jak na razie spotkałam się z takim pojęciem jedynie właśnie u firmy ITLS. Czy mieliście już doświadczenie z samą firmą albo może przeprowadzaliście u siebie w firmie szkolenia w takim zakresie? Temat naprawdę ciekawy i myślę, ze ważny, bo każda osoba, która przechowuje wiele danych osobowych powinna się tym interesować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
norcia12 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 14:32 Temat postu: |
|
|
Nie od dziś wiadomo, ze mieszkania w dużych miastach, w tym Warszawie, Krakowie uchodzą za jedne z najdroższych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 14:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |