Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lajsb Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 14:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ewka1974 Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
salivan Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 18:08 Temat postu: |
|
|
Mogę Ci polecić miejsce pod Warszawą które idealnie moim zdaniem nadaje się na organizację tego typu imprez: Promenadę nad Zalewem Zegrzyńskim.
Mogą zorganizować imprezę integracyjną w środku malowniczego lasu, ze scenariuszem.
Byłem tam ostatnio na szkoleniu z firmy i mają bardzo wygodne zaplecze konferencyjne - duże sale oraz pyszne wyżywienie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
GlobalPink Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Cze 02, 2013 17:51 Temat postu: |
|
|
salivan napisał: | Mogę Ci polecić miejsce pod Warszawą które idealnie moim zdaniem nadaje się na organizację tego typu imprez: Promenadę nad Zalewem Zegrzyńskim.
Mogą zorganizować imprezę integracyjną w środku malowniczego lasu, ze scenariuszem.
Byłem tam ostatnio na szkoleniu z firmy i mają bardzo wygodne zaplecze konferencyjne - duże sale oraz pyszne wyżywienie. |
Polecam również, świetne miejsce!  _________________ produkty z niemiec |
|
Powrót do góry |
|
 |
margo903 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2014 12:19 Temat postu: |
|
|
w Warszawie polecam za niewielkie pieniądze, a na podobnym poziomie Portos www.bwportos.pl . Kilka razy byłam na szkoleniach i jest ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lajsb Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2015 15:32 Temat postu: |
|
|
No, dużo fajnych pomysłów. Dziś, szczególnie jeżeli chodzi o centrum miasta to polecałbym http://ckk.kopernik.org.pl/ - Centrum Konferencyjne Kopernik. Miałem okazje współpracować z nimi parę razy przez ostatni rok i zawsze była to owocna współpraca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miłka78 Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Gru 18, 2016 19:41 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z tym, że taką imprezę lepiej zorganizować poza miastem. Ja najlepiej wspominam właśnie konferencje wyjazdowe. Na pewno bardzo dobrze wychodzą konferencje w hotelu kasprowym w górach, więc to od sprawdzenia tego miejsca powinieneś zacząć. Pamiętaj, że im większe doświadczenie danego hotelu w organizacji takich imprez, tym lepiej dla Ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arabella Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2016 11:47 Temat postu: |
|
|
Fajnych miejsc, w jakich można urządzić konferencje, w naszym kraju naprawdę nie brakuje. Przy czym jeżeli weźmiemy pod uwagę taką opcję jak konferencje Rzeszów, na pewno warto wziąć pod uwagę Hotel Hetman http://www.hotelewam.pl/623-hotel-hetman-rzeszow.html . Znajduje się on w świetnej lokalizacji, bowiem jest usytuowany blisko centrum miasta, a co więcej dostępne tam sale szkoleniowe, są doskonale wyposażone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agma Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2017 16:57 Temat postu: |
|
|
Na pewno świetne są sale konferencyjne w zamku. Z takiej lokalizacji będzie zadowolony nie tylko organizator, ale również zaproszeni goście. Koniecznie sprawdźcie ofertę Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnego w Zamku Gniew. Jest naprawdę rewelacyjne! |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2017 00:02 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrym miejscem na szkolenia jest Warszawa mają bardzo dobrą ofertę jeśli chodzi o wynajęcie sal szkoleniowych http://i-viewmeetings.pl/szkolenia/ .Obiekt o dużej powierzchni,nowoczesny.Bardzo ładne i dobrze wyposażone sale do organizacji różnych konferencji,spotkań biznesowych,szkoleń.Pełen profesjonalizm łatwe w organizacji, a personel służy pomocą w każdej chwili.Świetna lokalizacja w Śródmieściu Wawy, polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JędrzejJ Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2018 14:13 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie równie dobrym miejscem na organizację konferencji może okazać się Kraków i Hotel Witek http://www.hotelwitek.pl/pl/conference-centre.html . Goście biznesowi mogą spotkać się tam w 1 z 12 sal, o wysokim standardzie. Jednocześnie na miejscu można skorzystać takżę z oferty tamtejsze restauracji, serwującej przepyszne dania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2018 14:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |