Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wiosenka Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 11:11 Temat postu: Gdzie w Wawie zabieracie dzieci dla rozrywki? |
|
|
Gdzie w Wawie zabieracie dzieci dla rozrywki?
Macie jakieś takie miejsca i czy wolicie dzieci zaprowadzić np. Do sali zabaw jak ncaplay w centrum handlowym Blue City żeby mieć je trochę z głowy i żeby się wyszalały czy może wolicie razem spędzić czas w jakim teatrzyku, na spacerze itd?
Jakie macie pomysły? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 11:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
End_of_the_World Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 09:56 Temat postu: |
|
|
mnie się podoba farma iluzji, za warszawą |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olcia Nowy w Mieście
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 10:58 Temat postu: |
|
|
A gdzie to jest? |
|
Powrót do góry |
|
 |
krawiecpolska Nowy w Mieście
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ajlar Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2016 07:20 Temat postu: |
|
|
Proponuje przejrzec portal http://myfun.pl/#/ - mozna tutaj znalezc spis ciekawych imprez, eventow, wyjsc itp - z Wawy i okolic. Takze znajduja sie tam atrakcje dla dzieci, wiec mozna cos wybrac ciekawego na kazdy wolny dzien. |
|
Powrót do góry |
|
 |
etmo Nowy w Mieście
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2016 16:55 Temat postu: |
|
|
Morze spacer po parku albo lesie.
Ostatnio takie formy spędzania wolnego czasu mają coraz lepsze opinie wśród nowoczesnych ludzi świadomych potrzeby dotleniania organizmu naturalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lechu Nowy w Mieście
|
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 12:03 Temat postu: |
|
|
Zbliża się sezon więc ja planuje w jakiś ciepły weekend wybrać się z całą rodziną na wycieczkę rowerową po naszej stolicy Przy okazji można zapewnić dzieciakom bardzo fajną rozrywkę i naukę zarazem np. planując zwiedzanie tematyczne i zabrać je do miejsc związanych z powstaniem warszawskim takich jak Pomnik Powstania Warszawskiego, Muzeum Powstania Warszawskiego lub zwiedzanie szlakiem Kamieni na Szaniec. Myślę ,że to im się spodoba a na ten pomysł wpadłem kiedy ostatnio trafiłem na stronę http://kochamrower.pl/ Może komuś się przyda, ja znalazłem na niej bardzo dużo ciekawych artykułów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
InstantKarma Nowy w Mieście
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2017 13:15 Temat postu: |
|
|
Z większych ciekawych atrakcji w Warszawie dla dzieci można wymienić Centrum Nauki Kopernik, Muzeum Powstania Warszawskiego, Stadion Narodowy oraz ZOO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2017 13:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |